Kongre Konuları

  • Fonksiyonel Gıdalar
  • Çevre ve Gıda Güvenliği
  • Gıda ve Sağlık
  • Gıda Kimyası
  • Gıda ve Gastronomi
  • Yiyecek İçecek İşletmeciliği
  • Gastronomi Turizmi
  • Gıda ve Beslenme
  • Gıda Etiği
  • Gıda Mevzuatı
  • Helal Gıdalar
  • Gıda Ekonomisi
  • Gıda Mikrobiyolojisi ve Biyoteknolojisi
  • Gıda İşlemede Yeni Teknolojiler
  • Geleneksel Gıdalar
  • Yağ Teknolojisi
  • Et Teknolojisi
  • Meyve-Sebze İşleme Teknolojisi
  • Süt Teknolojisi
  • Gıda Atıkları ve Değerlendirme Yöntemleri
  • Gıda Katkı Maddeleri
  • Gıdalarda Nanoteknoloji Uygulamaları
  • Gıda Ambalajlama ve Yeni Teknikler
  • Genetiği Değiştirilmiş Gıdalar
  • Bitkisel Ürünler Üretim Teknolojisi
  • Organik Tarım Ürünleri ve Değerlendirilmesi
  • Hayvansal Ürünler Üretim Teknolojisi
  • Gıda ve Sürdürülebilirlik
  • Gıda Güvenliği ve Güvencesi
  • Gıda Katkı, Kalıntı ve Bulaşanlar
  • Coğrafi İşaretleme ve Coğrafi İşaretli Ürünler
  • Endüstriyel Gıdalar ve Süreç Yönetimi
  • Besin Destek Ürün Grupları
  • Diyet Ürün Sektörü
  • Ar-Ge ve Patentleme Süreçleri
  • Standart Gıda Üretim Süreçleri
  • Gıda Analiz Tekniklerinde Yeni Yöntemler